10 December 2019

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

Hai!

Pernah dengar brand LOHAS?

Lohas ni actually salah satu brand optometry dari Taiwan tau. LOHAS ni singkatan daripada "Lifestyles of Health and Sustainability". Lohas sangat mementingkan kesihatan dan keseimbangan lifestyle kita melalui mata sebab mata kita ni merupakan salah satu gear terpenting dalam hidup kita.

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

So ni adalah salah satu cawangan diorang yang ada kat Taiwan. Lawa kan outdoor view diorang? Rekaan bentuk bangunan dan tema warna brand yang menarik buatkan kedai diorang nampak sangat exclusive.

Nak tengok view dalam kedai diorang? Nahhh

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

Ada port mengopi kat tangga untuk orang yang bosan menunggu family beli cermin mata hahaha 

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

Instagrammers spot!

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

Vibe ala-ala Harry Potter gituuu

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

Lawa gila kan?! Kalau aku kerja kat sini mesti hari-hari best gila. Instagram comfirm penuh. Aku pernah kerja kedai optometry sebelum ni dan kedai tu sangatlah bosan susun atur dalamannya. Customer datang nak beli cermin mata pun rasa tak happy apatah lagi aku yang hari-hari 'menginap' dalam kedai tu uhuks.

Dan untuk pengetahuan korang, cermin mata dari LOHAS ni kebanyakannya adalah handmade!

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

Ni lah 'kabin' tempat diorang hand made semua spectacles diorang. Gempak kan? Memang exclusive gila.

Selain tu, semua customer yang datang ke store lohas akan dapat minuman free. Minuman pun bukan biasa-biasa tau, dapat teh herba yang memang sangat bagus untuk kesihatan mata. Lohas memang sangat mementingkan kesihatan mata kita semua sampai customer yang datang pun akan dapat teh herba.

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

Dekat store diorang pun ada service glasses maintanence, FREE pulak tu. Dekat kedai aku kerja dulu pun tak ada okeh. Semua glasses diorang harga standard RM298 sahaja plus 90-day warranty dan semuanya high-valued and quality tip top. Hand-made sis.

Okay! So sekarang the good news is, LOHAS akan adakan Grand Opening untuk branch mereka yang PERTAMA di Malaysia pada 14 hingga 16 December 2019 ni yang beralamat di

A13, Jalan SS 15/4D, 47500 Subang Jaya, Selangor

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

LOHAS Eyewear Malaysia Grand Opening @ 14-16th December 2019

Dekat grand opening ni nanti, 150 orang yang pertama akan dapat FREE glasses worth RM298! Best gila! Siapa tak nak free glasses yang memang high quality?

Nak tahu tak cara express untuk dapatkan FREE glasses?

Korang hanya perlu like dan follow Facebook Lohas atau follow Instagram Lohas serta tinggalkan comment,

"I would like to sign up for LOHAS Malaysia SS15 branch Grand Opening from December 14th (Saturday) to December 16th (Monday) with FREE prescription eyewear experience activity (first 150 people who make a successful reservation will get a FREE prescription glasses)."

dan tag 3 orang kawan.

1) Screenshot comment korang di Facebook Lohas atau Instagram Lohas
2) Send screenshot tersebut melalui Messenger Facebook Lohas atau DM Instagram Lohas
3) Mention sekali nama dan nombor telefon korang

Done all and LOHAS will get in touch with you!


Jangan lupa ramai-ramai datang ke Grand Opening LOHAS Eyewear pada 14-16 December 2019 tau!

Website : LOHASglasses.com

19 comments:

  1. Memang menarik la design2 frame di LOHAS ni, love it! Nak singgah tengok2 nanti! Mana tau boleh tukar spec :p

    ReplyDelete
  2. design dia nice.. up-to-date.. kalau sis pkai kompom bertambah remaja gituuu...hehehe

    ReplyDelete
  3. Cantiknya deko kedai dia kat Malaysia. Lain dari yang lain. Memang selesa pelanggan yang masuk ke kedai. Design cermin mata pun trendy gitew.

    ReplyDelete
  4. Nice place to visit LOHAS. Cantik la deco dia. Betul2 ikot trend

    ReplyDelete
  5. Nice gila dorang punya store. Sure dorang punya frame pon style2 kan.

    ReplyDelete
  6. Menarik ni. Kedai dia dekat jer ngan rumah. Nanti boleh terjah

    ReplyDelete
  7. Ok lah nak buka baru ni kita akan singgah untuk dapatkan sun glass sebab kita suka pakai ketika memandu dan keluar bercuti hehehe...

    ReplyDelete
  8. cantiknya design cermin mata. mesti hype gile bila pakai. eh BBL pun nak join jugak mana tahu ada rezeki dapat cermin mata baru nanti

    ReplyDelete
  9. Wah. Seriusly cantik kedai di Taiwan tu. Memang style habis. Outlet Sbang tu tak kurang lawa ye. Kebetulan memang nak buat spek mata. Boleh la join dan datang masa opening nanti.

    ReplyDelete
  10. menarik info lohas eyewear nih, lepas nih bolehlah pergi situ pula buat spek baru, nampak ada bingkai yang trend terkini...

    ReplyDelete
  11. kali ke2 komen kat entri tentang lohas :)
    deko kedai nyer - wow! lain mcm lah.
    aida ni dah wajib tukar specs ni. but nanti-nanti lah.
    awal thn depan.
    frame tu one thing, murah jer. lens tu yg harga lebih RM700.
    tu yg bercinta lah nak tukar specs.

    ReplyDelete
  12. pernah dengar brand ni, dan mmg perasan design dia up to date sikit. mesti ramai suka ni

    ReplyDelete
  13. wah menarik. bolehlah nnti terjah ke sini. cermin mata yag sedia ada pun macam perlu ditukar baru.

    ReplyDelete
  14. sepadan dengan harga kalau dibuat secara handmade.. mmg style ikut trend terkini.. pasti ramai yang suka..

    ReplyDelete
  15. NOt bad jugak ya design dia. Bolehlah sis terjah sana nanti kalau sis perlu ganti cermin mata yang baru

    ReplyDelete
  16. woww kedai dia nampak eksklusif..semua tengok desin macam menarik..boleh usha ni nanti..style pulak tengoknya

    ReplyDelete
  17. This is a good news for me cos I love specky!!

    ReplyDelete