Pemenang Planner Giveaway 2019 by Lullabyssz

Hi!

Sorry sebab lambat gila announce winner. Dah 7hb dah pun hehe sorryyyy. Ni pun baru habis blogwalking & leave komen kat setiap blog peserta hehe. Pemilihan pemenang berdasarkan random number daripada participant list tau. Total peserta ada 68 orang. Untuk check korang nombor berapa boleh check sini,


Pemenang Planner Giveaway 2019 by Lullabyssz

Tapi tak sempat lah pulak nak cabut random secara manual so guna random.org je petang tadi hehe. Malam baru nak announce. Ada dua orang pemenang bertuah akan menang planner 2019 so jeng jenggg jengggggg pemenangnya adalah

Pemenang Planner Giveaway 2019 by LullabysszPemenang Planner Giveaway 2019 by Lullabyssz

Tahniah peserta no 3 dan 61! Berjaya menang planner 2019 yang cute haritu :D

Dalam entry giveaway hari tu dah mention nak tambah lagi satu hadiah (totebag) if peserta lebih daripada 40 orang en, so here is it.

Pemenang Planner Giveaway 2019 by Lullabyssz

Tahniah peserta no 59 dapat totebag lawooo. I pun jeles.

Kepada para pemenang, tolong komen kat bawah link entry beserta no telefon. Jangan risau komen blog ni need approval dulu baru dipublish and no telefon korang takkan dipublish sebab nakkan pengesahan je lepas tu sarah delete hehe. Nanti sarah sendiri yang whatsapp korang okay :D

Kepada yang kurang bernasib baik, sorryyyyy sangat-sangat. Ada modal untuk 3 pemenang je giveaway kali ni huhu. Takpe, yang lain masuk dalam bloglist sepanjang 2019 okey. Thank you sangat-sangat sebab sudi join giveaway blog ni even hadiah tak seberapa. Marilah kita bersama-sama memeriahkan lagi dunia blogging kita dengan blogwalking sesama peserta giveaway huahuahua.


xoxo <3

11 comments: