Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Hi semua!

Dekat setahun lebih rasanya aku tak run giveaway kat blog ni hihi. So sebelum habis tahun 2018 ni, aku nak buat giveaway untuk semua readers blog ni sebagai tanda aku appreciate semua jasa korang yang sudi support blog ni dari awal sampailah sekarang, selalu rajin datang singgah baca blog post and komen-komen yang membina, bagi aku semangat untuk terus menulis. Thank you so much! So here it is.

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Before that, aku nak reveal kan dulu hadiah-hadiahnya huahua. Mesti excited kan? Sebab planner kali ni memang cute gila and ramai berebut-rebut nak beli planner ni. InshaAllah kalau ada rezeki korang untuk menang giveaway kali ni, dapatlah korang merasa planner 2019 ni :))

Planner 2019 Giveaway by LullabysszPlanner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Dua planner ni khas untuk dua orang pemenang yang akan terpilih. Bukan setakat planner je, semua peserta yang join giveaway kali ni akan dimasukkan dalam bloglist blog ni untuk tahun 2019 selama setahun hehe. Sambil-sambil join giveaway boleh blogwalking and tambah lebih ramai kenalan between blogger. 

Ada lagi satu hadiah tambahan if peserta melebihi 40 orang. Jeng jeng jeng ke jeng ke jengg hahaha

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Cute kan beg ni? :')

Okay now we proceed dengan syarat-syarat giveaway. Pastikan buat semua tau baru masuk dalam list peserta giveaway. Mudah je syarat dia ;)

  1. Follow blog Lullabyssz
  2. Buat satu entry/blog post bertajuk "Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz"
  3. Jangan lupa letak banner giveaway (gambar paling first dalam entry ni) dalam entry tersebut & sila backlink kan banner tersebut ke link blog post ini sahaja.
  4. Dalam blog post tu ikut korang lah nak taip apa-apa, letak ucapan ke, quotes ke, nak share some story even takde kaitan dengan giveaway pun boleh, tak kisah. Kalau tak nak tulis apa-apa pun tak pe hihi.
  5. Lepas dah publish entry jangan lupa submit link blog post giveaway korang kat ruangan komen di bawah ni tau!
Senang jurr ni. 


Tempoh giveaway berlangsung bermula 4 hingga 30 November 2018


Pemenang kita akan cabut secara random. Semua orang berpeluang untuk menang hadiah-hadiah ni okey so don't be afraid. Goodluck guys!

53 comments:

  1. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  2. Bismillah..

    https://perducinta.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    Kak PC join..

    ReplyDelete
  3. JOIN
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  4. join!

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  5. http://www.aimisyahirah.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  6. shu join :)
    https://www.shuhaidasaad.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  7. ok, dah join. hihi
    https://www.miazain.com/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz/

    ReplyDelete
  8. done join! :)

    https://www.vitaminsyaza.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  9. https://aienienka.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html?m=1


    Bismillah puh~ :p

    ReplyDelete
  10. Join!
    http://www.inanihazwani.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html#.W-BP05MzbIU

    ReplyDelete
  11. Salam sis. Kiter join yea

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  12. Syeeda join

    https://syeedasaniey.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  13. saya join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  14. Sha joint..
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html?m=0

    ReplyDelete
  15. mrs pip join juga...

    http://www.mrspip.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  16. https://chea94.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  17. Cantiknyaaa. semoga mendapat sambutan :D

    ReplyDelete
  18. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  19. sis join! ^^
    https://sujuelfarahin.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  20. Rabia join jugak tau :)

    https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  21. Join... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  22. Saya join

    http://azlanbahar.com/contest/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz/

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum sarah. Hana join ya :D

    https://hanaintown.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  24. sy join..
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  25. Hi Lullabyssz, Cik Ila join :)
    https://cikilamenari.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  26. Cie join :)

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  27. join..

    https://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  28. saya join :)

    http://redxky.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  29. join! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  30. Saya join jugak😘

    https://izahafizah.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html?m=1

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum
    S.K. join ;

    https://stnrsyfh.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    Semoga murah rezeki ^_^

    ReplyDelete
  32. Bismillah,
    Sya join :)

    https://mylittlestoryi.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  33. join sekali...

    https://asyiqinroslee.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html?showComment=1541691924133#c2916027392368816280

    ReplyDelete
  34. Yun Sing join ya ^^

    https://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  35. Join :)
    https://yea-slmn.blogspot.com/2018/11/Planner-2019-GA-by-Lullabyssz.html

    ReplyDelete
  36. Join!:)

    http://www.zinniaza.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  37. yeyeee.. join juge

    https://umienurpu3.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  38. Kak Feni join.

    https://www.safenifeni.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  39. SAYA JOIN
    #JMBELOG https://jm2u.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  40. Join..

    http://sherlyanna97.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  41. Diah join ya:
    https://www.rodiahamir.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  42. Liez join..
    http://www.mrsliez.com/2018/11/planner-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  43. Fara join ye! :)

    https://nrxfyrarosmn.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  44. TD IS JOIN!

    https://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  45. Kinah join

    http://www.apekinah.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  46. https://zafirahnazri.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  47. Joined!

    https://ariennot.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  48. TD IS JOIN!
    ;-)

    https://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  49. saya join
    https://jom-santai-aje.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  50. rietta join

    https://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html

    ReplyDelete
  51. Good luck pada semua blogger yang join :)

    ReplyDelete