Custom Design Totebag & Mug from Printcious

Hi assalamualaikum!

Kali ni aku order custom design untuk totebag dari printcious. Before this pernah order throw pillow kat printcious jugak and kualiti memang baikk. Sampai harini aku tidur lena hari-hari kat rumah sewa bila peluk bantal tu even kadang-kadang bantal selalu hilang bila bangun pagi sebab terjatuh ke bawah katil hahaha #sayatidurganas

Custom Design Totebag & Mug from Printcious

Disebabkan dah percaya dengan kualiti barang printcious and service diorang, aku order lagi totebag dan mug. Semua custom design. Diorang print merchandise yang aku order sebijik macam design yang aku nak. Kalau tak reti nak design sendiri don't worry okay kat website diorang dah ada ready made design or yang tak reti design pun boleh paksa diri design merchandise korang sendiri jugak sebab tools kat website diorang memang senang nak guna and tak merumitkan.

Custom Design Totebag & Mug from PrintciousCustom Design Totebag & Mug from Printcious

Kain totebag ni memang tahan lama and kuat. Aku pernah sumbat laptop dalam beg ni masa turun discussion group assignment sebab beg laptop hilang okeh. Aku turun dari blok tingkat 5 pun tak jahanam lagi beg ni even bawak laptop 14 inchi kauuu.

Custom Design Totebag & Mug from Printcious

Sorry gambar gelap sebab masa snap ni roomate tengah tidur so mampu buka lampu meja je. Malam-malam tengah blogging or siapkan assignment, sambil-sambil boleh minum milo panas guna cawan yang custom made design. Jangan risau kalau takut cawan pecah masa poslaju deliver parcel sebab printcious memang akan wrap betul-betul cawan korang siap letak polystyrene lagi.

Masa aku dapat parcel mug ni aku siap campak-campak lagi kat lantai sebab masa tu baru balik class and tengah rush ada test malamnya hahaha. Kalau nak order merchandise in bulk boleh email company diorang untuk harga member hahaha. 

4 comments:

  1. Cantikkkkkkkk. I terus pergi tengok dekat website dia haha.

    ReplyDelete
  2. simple je design awak pilih tapi cantik!

    ReplyDelete
  3. cantik.. simplicity at its best =)

    ReplyDelete