Magic Mug Printing from Printcious

Hello!

Korang bosan tak asyik minum pakai mug kosong je? Kosong bukan maksud kosong takde air hahaha. Tapi mug tu kosong takde corak. Nak tau tak cara nak dapatkan mug yang tak membosankan hidup korang dengan cara yang sangat simple dan cepat?

Haa baca entri ni sampai habis dulu.

Magic Mug Printing from Printcious

Kalau dapat minum guna mug yang korang personalized DIY kan syok! Nampak limited edition gitu. Ada muka sendiri, muka crush, muka mak ayah, muka siapa-siapa jelah hahaha. Tak pun letak logo brand company sendiri ke, gambar dengan bestfriend, gambar kahwin, quotes favourite dengan design paling letop, haa apa lagi korang nak?

Lagi-lagi kalau dijadikan hadiah speacial untuk orang tersayang. Kenapa personalized DIY mug ni speacial? Sebab mug tu di'design'kan khas untuk diri sendiri, siapa tak rasa seronok kalau dapat? Membuak-buak rasa personal connection dengan orang tersayang tu. So apa kata kita buat mug printing.

Magic Mug Printing from PrintciousMagic Mug Printing from Printcious

Bangun pagi bila nak sarapan, minum milo panas guna personalized mug ni, tengok pulak ada gambar anak-anak, makin semangat nak pergi kerja. Bila letih bersukan, minum air guna personalized mug, sambil-sambil minum tengok gambar isteri kat mug, terus hilang penat bersukan tadi hehe.

Personalized mug ni boleh jadi the perfect gift yang korang boleh hadiahkan untuk orang tersayang. Mug tu akan nampak sangat berharga, tinggi dari segi nilai sentimental, sebab kenangan tu sentiasa terpahat pada mug korang. 

Dengan printcious, korang boleh gunakan tools yang ada di website diorang untuk design mug korang sampai jadi paling lawa! Sangat senang dan friendly user. Dalam masa beberapa minit sahaja, design korang boleh siap. Tools di website printcious sangat mudah digunakan dan sangat membantu untuk korang dapatkan design mug printing yang terbaik.

Magic Mug Printing from Printcious

Untuk pengetahuan korang jugak, printcious ada satu produk inovasi terbaru yang sangat cool dan unik di mana, bila mana korang isi air panas dalam mug tersebut, mug tersebut akan berubah warna dan mengeluarkan gambar atau design asal mug tersebut iaitu Magic Mugs.

So bila korang tengah layan air panas korang takdelah bosan mana kan?

Best ke best kalau ada personalized mug ni?

Korang boleh memperibadikan cawan korang untuk mencerminkan keperibadian dan jiwa korang dalam bentuk fizikal supaya momen tersebut sentiasa kekal. Semua mug di printcious boleh disesuaikan dengan mana-mana warna, font favourite korang, gambar serta reka bentuk yang sesuai. If korang ada syarikat, korang boleh jadikan personalized mug ni sebagai hadiah untuk tetamu yang menggambarkan logo atau tema yang bersesuaian dengan syarikat korang. 

Jangan risau kalau korang nak tempah secara pukal sebab di printcious, tiada minimum dan maximum order yang ditentukan. If order korang melebihi 20 unit, korang boleh deal dengan mereka sampai harga jadi paling murah! Lepas ni korang tak perlu stuck dalam jammed berjam-jam dalam highway, godek kedai hadiah ke, supermarket atau warehouse satu-satu semata-mata nak cari hadiah yang paling best untuk orang tersayang. 

Printcious dah bantu korang untuk jimat dari segala macam benda yang ada pada diri korang macam masa, tenaga berjalan untuk berwindow-shopping, dan sebagainya sebab korang boleh goyang kaki bukak website, pilih hadiah personalized apa yang korang nak, design hadiah korang dengan corak yang korang nak menggunakan tools yang disediakan, click order dan tunggu hadiah personalized sampai ke rumah. Settle.

If you are looking for best mug printing service, don’t forget to contact them. Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, event photo booth is your best entertainment.

11 comments:

  1. nampak menarik je, nanti boleh try beli buat jadi hadiah untuk yg tersayang, eh hehe

    ReplyDelete
  2. lawonyaaaa mug! teringin nak buat mug ada nama azah rahaman. hahaa

    ReplyDelete
  3. Wah..bestnya dapat mug camni..btw singgah follow sini :)

    ReplyDelete
  4. waaa cantiknyaaa ingat lagi dulu bila bufday kawan je suke hadiahkan mug :D
    follow sini #1057

    ReplyDelete
  5. A Lucian prince who should fulfill an ideal destiny.

    ReplyDelete
  6. CCL ada satu magic mug ni . memang best .. tuang je hot water maka timbul la gambar

    ReplyDelete
  7. Ahahha..muka crush yang tak tahan tuuu...tapi memang seronok dapat tengok moment sndiri kt mug tu..kenangan..

    ReplyDelete
  8. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I
    would never understand. It seems too complicated and extremely broad
    for me. I am looking forward for your next post,
    I will try to get the hang of it!

    ReplyDelete
  9. Personalized mug cantik! Tambah lagi bila design limited sebab kita punya je kan. Menarik :)

    Sarah, jemput join segmen dan giveaway di blog Siqah :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete