Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017

Hai korang!

Tau tak Lazada ada buat contest lagi? Seronok kan?

Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017

Contest kali ni berlangsung selama 14 hari bermula 1-14 November 2017. Tujuan utama blogger contest kali ni adalah untuk mempromosikan kempen Online Revolution: Shop The Universe sales di Lazada yang bertarikh 11-14 November 2017. 

Untuk menyertai contest ini, para blogger perlu menjawab beberapa soalan seperti di bawah;
  • Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experienced?
  • Which types of products would you prefer buying online?
  • What to you love about online shopping?
  • Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during Online Revolution sales?
Para peserta perlu mention 'Online Revolution' (https://www.lazada.com.my/online-revolution) yang akan berlangsung pada 11 hingga 14 November 2017. Dalam artikel itu perlu disertakan dengan screenshot produk seperti yang dinyatakan dalam point keempat tadi.

Hantar penyertaan anda kepada contest@lazada.com.my dengan tajuk 'Lazada Online Revolution Blogger Contest'.


SENARAI HADIAH

More Participants, More Winners!
Depending on the overall number of participants there will be either 25, 50, 80 or 111 winners:

1. Less than 200 Participants (25 winners) 1st Prize: 1 x RM300 voucher
 2nd Prize: 9 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 15 x RM100 vouchers

2. More than 200 Participants (50 winners) 1st Prize: 1 x RM500 voucher
 2nd Prize: 15 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 34 x RM100 vouchers

3. More than 350 Participants (80 winners)  1st Prize: 1 x RM750 voucher
 2nd Prize: 35 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 44 x RM100 vouchers

4. More than 500 Participants (111 winners)  1st Prize: 1 x RM1,000 voucher
 2nd Prize: 50 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 60 x RM100 vouchers

Contest ini terbuka dalam bahasa melayu atau bahasa inggeris. Pemenang akan dipilih secara random. 

Jadi apa tunggu lagi? Jom sertainya sekarang!

p/s: korang boleh download gambar di bawah untuk dimasukkan ke dalam blog post korang sekali :)


7 comments:

  1. all the best .... kak pip still mengarang cerita ....
    thanks share info kat sini...

    ReplyDelete
  2. wow best ni! Nanti nak join lah :D

    ReplyDelete
  3. Gud luck sis. Dtg dari contest yang sama =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2017/12/lazada-online-revolution-blogger-contest.html?m=1

    ReplyDelete
  4. Awesome post! regarding lazada online revolution sale!

    ReplyDelete