Lazada Online Revolution 2017

Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience? 

First product yang pernah aku beli secara online adalah planner 2017. Masa tu eksaited gila sebab first time shopping online barang sendiri and planner tu memang one of the item from my bucket list. Shopping online senang je sebab kita boleh cari barang yang kita nak di hujung jari je.


Which types of products would you prefer buying online? 

Aku prefer beli barang-barang stationary, home appliences, or apa-apa yang tahan lama sebab sekarang shopping online ni memang memudahkan kehidupan seharian kita lagi-lagi untuk orang yang selalu ada lack of time ni. 


What to you love about online shopping? 

Bila ada promotion gila-gila, barang boleh sampai depan rumah dengan cepat and etc.


Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales?


Bersempena dengan Online Revolution Sales ni, Huawei pun boleh less sampai 34% siapa tak nak weyh. Harga asal RM2k ++ lepas sale jadi RM1k ++ je. 


Online Revolution Sales

Di kesempatan ini, aku nak ajak semua pembaca untuk singgah di website Lazada bersempena dengan Online Revolution Sales yang berlangsung bermula 11 November hingga 14 Disember 2017 di mana korang boleh dapatkan pelbagai jenis diskaun!

https://www.lazada.com.my/online-revolution

4 comments:

  1. smart kan hp huawei tu..saya pun minat dekat huawei tu...:)..

    ReplyDelete
  2. Wowww! Tapi Nona tak berani nak beli barang-barang elektrik or handphone camnih kat on9, terbaikk sis !
    Meh ushar Nona nyaa..kecik jahhh~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/11/11-november-12-december-start-shopping.html

    ReplyDelete