Tuala Sulaman Comel Dari Kak Noor Dah Sampai!

Hai korang!

Tuala Sulaman Comel Kak Noor

Cantik tak tuala tu? Ofkoslah cantik sebab ada nama sendiri hihi. Hari tu ibu terkejut tiba-tiba ada parcel sampai kat rumah . Tengok-tengok isinya tuala ada nama ibu hahaha. Barulah aku teringat yang aku ada menang giveaway dekat blog kak noor hari tu.

Masa claim hadiah tu kak noor memang dah pesan awal-awal yang tualanya tak janji boleh siap cepat sebab dia busy. Tapi aku tak kisah pun janji lawa! Kalau korang nak tuala sulaman nama sendiri pun boleh order direct dari kak noor. Gunakan diskaun "SARAHPUNCOMEL" untuk diskaun sehingga 99%! Hahahaha. Takdelah. Tipu je. Huhu. Janganlaa kecam...

Untuk sebarang order atau pertanyaan, boleh lah contact nombor seperti di bawah ni ye. K babaii!

Blog : sulamancomel.com
Contact : 012-478 1909 (Kak Noor)

4 comments: