REVIEW | Shopping di Website SGShop Malaysia Buat Kali Kedua

Hai semua!

Before this, aku pernah share first time experience shopping di website sgshop kat entri ni (klik sini). Bila kali kedua ni laju jaa aku pilih barang sebab sebelum ni banyak jugak barang-barang dalam website tu dah masuk dalam bucket list aku hewhew.

REVIEW | Shopping di Website SGShop Malaysia Buat Kali Kedua

Sebenornya ada lagi sehelai kemeja aku beli dari sgshop jugak, cuma dia sampai lagi awal dari barang-barang kat atas ni so bajunya dah ada dalam almari hahaha. Aku memang minat outfit black and white jaa. And saje mau tambah blouse sebab bosan gila pakai baju sama pergi class hari-hari.

And parcel tu aku tunggu almost sebulan lebih tau takkkkkk. Aku ada upah runner untuk ambikkan barang pos aku tu kat tempat ambil barang universiti, tapi katanya nama aku takdak. So, aku pun macam nanti-nanti laa ambik sendiri. Bila aku pergi sendiri, rupanya....

REVIEW | Shopping di Website SGShop Malaysia Buat Kali Kedua

Nama aku bertindih dengan perkataan ''terengganu'' so that staff tempat pick up barang tu tak dapat recognize nama receiver so that jugak nama aku tiada dalam list, ada tracking number jak. Huhu. Anyway aku puas hati sebab barang-barang sgshop memang murah and best. 

Sneakers : RM14.17
Blouse Soft Blue : RM20.57
White Blouse : RM13.39
Youth Cap : RM10.50

Murah je kan? Jom shopping dengan SGShop :)


Website : sgshop.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/SGshopMalaysia/
Instagram : http://instagram.com/sgshop_malaysia

15 comments:

  1. CCL belum pernah shopping sgshop . japgi nak terjah mana tahu ada yg bekenan

    ReplyDelete
  2. Wah.. rajin shopping online. heheh

    ReplyDelete
  3. liez tak beli apa2 pun lg dekat sgshop..menang 100 hetu tpxtau nak beli apa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa masa sarah dapat tu terus bukak website sgshop excited kemainn hahaha

      Delete
  4. Dah, hari tu dapat voucher RM 500, fuhhh...syiokkk..hheehe..ni nga guna yg rm 100...
    harap ada giveaway lg.hehehe

    ReplyDelete
  5. Quite cheap juga ya barang barang dia.

    ReplyDelete
  6. Tak pernah lagi shopping di sgshop..

    ReplyDelete
  7. Ha'ah betul murah jugak lah harga dia :D

    ReplyDelete
  8. sneakers tu sama macam sha hahaha memang bestkan beli belah siti, kalau postage murah lagi best :P

    https://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. like your hat hehe, btw baru tahu kewujudan SGSHOP >,<

    ReplyDelete
  10. MZ pun baru berjinak 2 dengan sgshop.. heee

    ReplyDelete
  11. 3 kali shopping kat sgshop, best sebab murah murah

    ReplyDelete
  12. eyh murah tu. aa kan, black and white cantik gak :)

    ReplyDelete