REVIEW | Unicorn Brush 5 pcs Set Only RM1!

Hai semua!

Haritu ternampak ada orang share kat twitter pasal promo unicorn brush ni 5 pcs satu set RM1 je! Terus aku bukak apps shopee cari mende alah ni.


Act aku bukannya jenis yang make up pun tapi saje nak redeem brush ni seringgit je kot. Postage pun free je. Takpelah, boleh aku sapu-sapu habuk kat laptop ke, meja study aku ke. Tak pun guna masa pakai handmade mask nanti ke. 


Ni haa bukti aku bayor seringgit je. Promo ni last 1 Oktober 2017 je tau and limit kepada 1500 pengguna shopee yang pertama je! So baik korang share post ni kat kawan-kawan korang kalau taknak kena belasah sebab shopping sorang-sorang hahaha.

Cara-cara redeem Unicorn Brush 5 pcs Set RM1 :

1. Download app Shopee
2. Search "shopeetreats" dan tekan button follow
3. Pilih produk ni dan add to cart
4. Tekan checkout dan masukkan PROMO CODE yang korang dapat. Macam aku haritu aku jumpa code DAN99
5. Lengkapkan butiran. Siap!

Senang je kan? 

8 comments:

  1. MENARIK..NAK JUGA CODE PROMO HEHE

    ReplyDelete
  2. wahh dulu saya tergila gila kan brush ni sebab comel. tapi bila beli kabuki set lebih kurang mcm tu juga, terus rasa brush dia kurang best hehehe

    ReplyDelete
  3. Cantiknya brush tue. Ok la nak pi redeem jugak la. Harapnya sempat laa..

    ReplyDelete
  4. cantik la brush dia! geram..huhu..

    ReplyDelete
  5. Nk car mcm mn code 2..puas cr xde sape pn nk bgtau cmne leh dpt code 2

    ReplyDelete
  6. Nk car mcm mn code 2..puas cr xde sape pn nk bgtau cmne leh dpt code 2

    ReplyDelete