Lirik Lagu Rabithah - Hilang

Assalamualaikum

Lagu ni best gila kot. Hari-hari aku dengar lagu ni. Dah siap download untuk mp3 lagi hihi. Part chorus tu memang 'rasa' gila. Kumpulan Rabithah ni under Tarbiah Sentap macam The Faith. Trylah dengar lagu ni :))

Image result for rabithah hilang

Hariku sering tuah hadir bertamu Seakan dunia hanya untuk diriku Kasih alam sering menyebelahiku
Seolah tiada ruang selain diriku Namun sepi ku rasa walau ku sempurna Takut ku pada indah dunia tak selama Kelompang di jiwa Tiada rasa tuk mendekati-Nya Tuhan ku bimbangi nikmat zikirku tiada lagi Rasa asyik ini ku sangka Kau redhai Hampa sang nurani kerna ku ingin bebas rasa hilang Tuhan dekatiku pada yang Kau cintai Kerna sepi ku rasa walau ku sempurna Takut ku pada indah dunia tak selama Kelompang di jiwa Tiada rasa tuk mendekati-Nya Tuhan ku bimbangi nikmat zikirku tiada lagi Rasa asyik ini ku sangka Kau redhai Hampa sang nurani kerna ku ingin bebas rasa hilang Tuhan dekatiku pada yang Kau cintai Naluriku lumrahku memanggil tuk kembali Jauhlah diri dari pujukan dunia Oh Tuhanku jauhkan daku Dari rasa hilang ini

Tuhan ku bimbangi nikmat zikirku tiada lagi Rasa asyik ini ku sangka Kau redhai

Ohh ku bimbangi nikmat zikirku tiada lagi
Rasa asyik ini ku sangka Kau redhai Hampa sang nurani kerna ku ingin bebas rasa hilang Tuhan dekatiku pada yang Kau cintai...
Hariku sering tuah hadir bertamu Betapa ku bimbangi hilang dari pandangan-Mu

1 comment: