Jom Join Lazada Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

Assalamualaikum

Hai guys! Lazada buat contest lagi untuk blogger-blogger kesayangan hihi. Kali ni bersempena dengan Merdeka! Merdeka! Sale yang akan berlangsung bermula 25 Ogos sehingga 31Ogos 2017. Untuk sale kali ni, korang boleh shopping pelbagai barangan terpilih di Lazada dengan lebih daripada 80% diskaun! Rugi korang tak shopping time ni hahaha.



Cara untuk sertai MERDEKA! MERDEKA! BLOGGER CONTEST 


1. Contest ini berlangsung bermula 21 Ogos hingga 31 Ogos 2017.

2. Terbuka kepada semua BLOGGER sahaja.

3. Para peserta perlu menjawab 3 soalan secara details dalam setiap post. Rujuk soalan di sini (https://www.lazada.com.my/blogger-contest/)

4. Peserta juga perlu mention Merdeka! Merdeka! Sale (https://www.lazada.com.my/merdeka-sale/) yang akan berlangsung pada 25 hingga 31 Ogos 2017 di mana korang boleh dapatkan diskaun sehingga 80%!

5. Link penyertaan boleh dihantar melalui form ini (http://lzd.co/MBC2017)

6. Entry boleh dibuat dalam pelbagai bahasa.

7. Pemenang akan dipilih secara random.



So, apa tunggu lagi? Cepat create new post untuk join blogger contest ni! Hadiah masyuk kot.

FIRST PRIZE       : RM600 x 1
SECOND PRIZE  : RM300 x 2
THIRD PRIZE      : RM200 x 3

4 comments:

  1. Assalamualaikum,satu perkongsian yang bgus,jemput melawat blog saya http://www.pokucu.com/ terima kasih ....

    ReplyDelete
  2. Macam menarik je.. nak join juga nanti.. hope ada rezeki.

    ReplyDelete
  3. Macam menarik jer kot2 ade rezki..klau rajin2 follow lah blog saya https://aidysreviews.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Gudluck contest ni. Dari contest sama http://www.lokmanamirul.com/2017/08/merdeka-merdeka-blogger-contest.html

    ReplyDelete