DAY 8 | Three Turn Ons

Assalamualaikum


1. Hangout

Biasa aku on je kalau ada kawan ajak keluar. Tapi before that aku akan check purse dulu laa kira duit hahaha. Paling biasa setakat jumpa kawan sekolah pegi makan, tengok satu movie pun dah cukup. Yang the rest, penuhkan selfie dalam phone. That's all. Tengok mood jugaklah. Yang penting senang cerita aku suka jalan-jalan hahaha.


2. Volunteer/Program/Event

Dah namanya suka jalan-jalan tak semestinya hangout dengan kawan je kan hehe. Dengan stranger pun boleh. Siries aku memang suka join any event or program tapi biasanya based on minat aku jugaklah. Biasa aku pergi event or program yang berkaitan dengan bisnes, bloggers, bookfest, usrah or apa-apa yang berkaitan dengan islam macam konferens ekonomi dalam islam dan sebagainya. Kalau orang panggil untuk jadi volunteer pun aku suka. (Apa je yang aku tak suka? Haih)


3. Makan

Yang ni paling on. Masa duduk asrama dulu, aku lah orang paling gembira bila ada orang ajak aku pergi dewan makan sebab boleh teman aku makan lama gila nak mampus hahaha. Kadang pergi koperasi tak tahu pun nak beli apa tapi bila keluar dari koperasi mesti at least akan ada makanan yang aku TERbeli. Masuk universiti, aku memang gemar pergi cafe. Selalu rozimah (housemate) lah jadi mangsa aku teman pergi cafe hahaha.

1 comment:

  1. Sama ! Saya pun suka buat ketiga-tiga benda awak buat :D
    Alamak dulu rajin gila buat entry challenge camni tapi sekarang masyaAllah malasnya..

    ReplyDelete