About

assalamualaikum


nama panjang saya maisarah. kalau nak panjang lagi maisarahahahihihuhuhoho.
dari kecik family memang panggil sarah. tapi since masuk sek menengah, kawan-kawan panggil maes. MAISarah tapi I tu tukar E nampak lawo sikit. bukan majlis agama islam selangor tu. cepuk kang. so panggil jelaa sarah.

kalau nak panggil nama gedik pun boleh. princess serra.

lahir pada 27 disember di hospital kpj ampang puteri selangor. saya seorang yang agak interpersonal berbanding intrapersonal. pendiam tu mungkin tak kot sebab kadang-kadang bila dengan kawan-kawan si comel maisarah ni tak boleh behave gak. so cuma memang jenis tak banyak cakap and kadang-kadang malas nak bercakap. expression saya selalu dibuat melalui tulisan/perkataan. sebab tu saya ada blog (kot).


interest:
- online all the timeeeee
- blogging, write, write and writeeeee (like now)
- reading and i love books
- business and money ahahahagagagaga
- travel
- outdoor activities like hiking, camping, blablabla (even jiwa takdelaa kental mana)
- dengar qasidah (suka tgk org main darboka)
- black and white
- stationary + notebooks
- comicss (bukan komik anime okay i hate anime)
- arts (anything) dulu kecik2 rajin melukis skrg mcm rajin melukis kat merata je like calendar ke buku teks sekolah (hahaha) or mana-mana yang ada ruang utk lukis sebijik doodle even dinding or pintu bilik pfft
- simple design
- crafting and menjahittt
- shopping (daiso/kaison/kedai buku)
- movie
- makan
- tido
- makan
- makan


and perkara-perkara yang aku tak berminat and lantak kau is;
- fashioniszzta
- make up
- kpopszz
- anime
- durian (bau dia menyengit kutt)


kelebihan terpendam hikhiks;
- comel
- kreatif
- comel
- comel
- chill
- comel


sekian dari saya yang jujur lagi ikhlas serta comel,
- sarah


2 comments:

  1. comel

    comel

    comel

    comel

    comel

    comel

    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?

    ReplyDelete
  2. entry comel.. :* >.< <3 <3 <3

    ReplyDelete