About

assalamualaikum

About Princess Serra

nama panjang saya maisarah. kalau nak panjang lagi maisarahahahihihuhuhoho. dari kecik family memang panggil sarah. tapi since masuk sek menengah, kawan-kawan panggil maes. MAISarah tapi I tu tukar E nampak lawo sikit. bukan majlis agama islam selangor tu tau. cepuk kang. tapi tu panggilan kawan-kawan masa highschool je yang guna. member lain semua panggil sarah atau mai (jarang sangat). so jangan pelik kalau dalam blog ni ada terselit perkataan 'maes' tu. nak senang, you can call me SARAH as short. bunyi pun comel macam tuan badan. kalau nak panggil nama gedik pun boleh. princess serra.

lahir pada 27 disember di hospital kpj ampang puteri selangor. saya juga layak digelar penduduk tetap negeri selangor (hahahaha k). merupakan lepasan spm dari smka kuala selangor dan alhamdulillah result saya not bad laa hahaha. sekarang tengah sambung belajar di universiti sultan zainal abidin di terengganu.


10 facts about me:

  1. gambar tak suka tunjuk muka (sebab comel sangat)
  2. selalu rasa lapar and tak boleh hidup tanpa nasi dalam sehari
  3. suka mengamalkan konsep 'lantak kau' 
  4. meja study tak boleh tak bersepah, barang wajib penuh atas meja 
  5. suka anything yang berkaitan dengan seni dan kraf like doodle, sketching dan etc.
  6. start blogging masa form 1 tapi start active masa nak spm (what the...)
  7. prefer to dress in all black
  8. tak suka high heels dan makeup serta bukan seorang kpoppers
  9. saya seorang yang hambar 
  10. suka jalan-jalan dan merayau sana-sini



thanks for dropping by!

2 comments:

  1. comel

    comel

    comel

    comel

    comel

    comel

    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?
    ?

    ReplyDelete
  2. entry comel.. :* >.< <3 <3 <3

    ReplyDelete