25 November 2019

Planner 2020 Giveaway by Messarah

Hi!

Acara tahunan blog akhirnya telah kembali hahaha.

Biasa sebelum masuk tahun baru aku memang akan buat giveaway planner untuk next year nya. Ntah lah kenapa tapi aku suka bagi planner yang cute-cute kat orang. So, untuk giveaway kali ni, aku akan pilih 2 orang yang bertuah untuk memenangi sebuah planner yang cute dari Syabab Planner. Dan yang bestnya, pemenang boleh pilih design planner yang korang suka!

Alhamdulillah giveaway tahun lepas pun aku dah hadiahkan dua orang planner 2019 and aku happy bila diorang happy lepas planner tu sampai ke tangan diorang. So mari kita pilih lagi dua orang yang bertuah tahun ni untuk rasa happy dapat planner jugak haha. Macam biasa, semua peserta yang join akan dimasukkan ke dalam bloglist tahun baru. Sepanjang tahun 2020, link blog korang yang join akan stay dalam bloglist blog ini. So, tak rugi pun korang join giveaway ni <3

Planner 2020 Giveaway by Messarah

Syarat-syarat giveaway :
1) Beralamat di Malaysia
2) Merupakan follower blog Messarah
3) Ada blog

How to join? : 
1) Like page Princess Serra di sidebar blog
2) Create satu blog post bertajuk "Planner 2020 Giveaway by Messarah"
3) Masukkan banner giveaway seperti yang tertera di atas
4) Backlink gambar tersebut ke link blog post ini (paling PENTING!)
5) Dalam blog post tu ikut korang lah nak share quotes ke, puisi favourite korang ke, ucapan untuk upcoming birthday (27 december) aku ke hahaha, nak share goals 2020 ke, ikut korang lah. Nanti aku baca tau <3
6) Comment link blog entri korang kat bawah

Done!

Senang je. Kalau rasa susah meh bagitau aku hahaha. 

Giveaway ni akan tamat pada 20 December 2019 dan aku akan announce winner pada esok harinya inshaAllah supaya planner 2020 tu nanti sempat sampai ke tangan bakal tuannya sebelum menjelangnya tahun 2020.

Pemenang akan dipilih melalui random.org. Goodluck!

31 comments:

  1. dh join! harap ade rezeki.. =)

    https://lemonribena.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  2. bismillah :)
    aida join.

    http://www.adianiez.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  3. Akak join ya.

    Maaf tak de puitis pujangga nak bagi kat awak. Hehehe. Akak bagi ucapan untuk birthday je ya kt post GA ;)

    https://www.rubiahkadir.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  4. Sha joint ye..
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  5. sisyat join ye sarah :-)

    https://hayatisuki.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  6. Wah menarik tapi kalau pemilihan melalui random ni, Lya tak pernah bertuah haha

    ReplyDelete
  7. join ye :)
    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  8. https://airitanaka.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  9. sy dah join ya

    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  10. Fiza pun nak join 😍😍😍

    https://www.fizacrochet.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html?m=1

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum...saya join...

    https://yamanaimy.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  12. Naim join,,,

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  13. sy join (:

    https://www.asyiqin.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  14. OM join jugak tau :)

    http://www.ombakbergigi.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  15. OMG I love planners!
    But knowing I've used up all my luck this year + folowers messarah yang ramai, chances for me to win this giveaway is 0:1000 hahaha so good luck to all participants.

    ReplyDelete
  16. Ika join ya :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  17. saya join :D

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  18. nak join

    https://www.farhanajafri.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  19. Hai awak , saya join .

    https://suethepretty95.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarahhi.html

    ReplyDelete
  20. Gee join :)

    http://www.zianaeunos.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  21. Salam saiyyidul ayyam messarah..i join ga jgk

    https://ismimaizura.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    Semoga ada rezeki sy di hari jumaat penghulu segala hari ini :)

    ReplyDelete
  22. Bestnya kalau dapat planner tu

    ReplyDelete
  23. Aien join dan support you!

    https://aienienka.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  24. Kak shima join yea 😊

    https://www.shimajelani.com/2019/12/planner-2020-giveaway-by-messarah.html?m=1

    ReplyDelete
  25. saya join :)

    https://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  26. Asslkum dear. Sis join ok!

    https://ladyshanasweet.blogspot.com/2019/12/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  27. Assalammualaikum...akak join

    https://nam-comel.blogspot.com/2019/12/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  28. hazrina join

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2019/12/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  29. Saya join :)

    https://merahcekelat.blogspot.com/2019/12/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum. Saya dah join ya awakkk. :)

    https://candygirlysh.blogspot.com/2019/12/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete