Lirik Lagu Unic - Sedar (feat. Caprice)




Fahami liriknya betui2..msj yg nk disampaikan ialah ttg kesedaran kite akan kehilangan org yg betui2 kite syg..spt ibu bapa, ahli keluarga, kwn2 yg byk mbantu, rapat dan penting dlm kehidupan kite. Bila dh tiada org2 ni, kite rasa sunyi sepi kan? Maka kite kena sedar betapa pentingnya mereka2 ni.

Sy igtkan kpd semua, Dakwah tu menyeru ke arah kebaikan..so, x pelik kite nk bgtau pd semua org supaya sentiasa sedar betapa pentingnya org2 yg kite syg ni wlpn rentak dan genre lagu nyer berbentuk rappers dsbgnya.

So, doakan utk org2 yg kite sayang ni sentiasa tenang di sisi Allah Yang Maha Esa dan dlm masa yg sama kite mendekatkan diri kpd Allah swt sepanjang masa. - Lee Idura Bahari


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Masih terlihat kau disana Menghapiriku penuh tawa Tenungan mata terpesona Kau cahaya Kau permata Ku resah bila kau tiada Nyata kasihmu sementara Kau melangakah pergi tanpa ku rela Dan akupun merasa Langkah mula terhenti Kini kau tiada Sepi... Aku sendiri tanpamu lagi Yang mampu setia temani Bahagia lebih sempurna Untukmu disana Aku sendiri tanpamu lagi Yang aku cinta sampai mati Moga Kisah kita terbina semula akhirnya Masih teringat detik mesra Menghiasiku sentiasa Kau selalu berkata - kata Kau setia selamanya Ku yakin pada takdir kita Ku serahkan jiwa dan nyawa Ceritera indah pada akhirnya . Dan aku pun merasa Langkah mula terhenti Kini kau tiada Sepi... Aku sendiri tanpamu lagi Yang mampu setia temani Bahagia lebih sempurna Untukmu disana Aku sendiri tanpamu lagi Yang aku cinta sampai mati Moga kisah kita terbina semula akhirnya
(Caprice) Mesej tak kesampaian Walaupun dah bluethick Tapi situasi kita Cinta kita dah berputik Kenapa cintaku untukmu sentiasa diuji Mungkin bakti dan sumbanganku Masih tak terbukti Or maybe, I'm not good enough Maybe we not meant to be Maybe your friends telling you lies They never want to see me and you together,
Forget it im on a level, I keep a few friends No bias just bang bang! Dan aku pun merasa Langkah mula terhenti Kini kau tiada Sepi... Aku sendiri tanpamu lagi Yang mampu setia temani Bahagia lebih sempurna Untukmu disana

Aku sendiri tanpamu lagi Yang aku cinta sampai mati Moga Kisah kita terbina semula akhirnya... Moga Kisah kita terbina semula akhirnya...

2 comments:

  1. kalau gi karoke leh try nyanyi lagu ni hehehe

    ReplyDelete
  2. woaaah lagu baru diorang ke.. i suka Caprice. his words kadang2 tu deep nya rasa kena setepek..

    ReplyDelete