Kenapa Personalized Gifts Lagi Best?

Hai semua!

Dah bosan ke asyik cari hadiah sama je untuk setiap event? Normally bila ada wedding ceremony, birthday party, class reunion dinner, obviously 'hadiah' is a must. Or nak mmenyambut kelahiran bayi kawan dan sebagainya. HADIAH is a must. Tapi cliche dah kalau asyik beli ready stock design mug ke, tshirt ke. Apa kata start from now, kita buat target untuk buat personalized gift sebagai hadiah. Baru rare! Kenapa? Tapi sebelum tu korang kena tahu dulu apa itu personalized gift.


Apa itu personalized gift?

Personalized gift (customade design) ni maksudnya kita boleh reka bentuk sendiri design untuk hadiah yang kita pilih tu. Boleh letak gambar sendiri, ayat or nama sendiri or anything else. Dalam erti kata lain, diy hadiah sendiri sama ada untuk diri sendiri or untuk orang tersayang dan sebagainya.


1) More personal


Bila kita create hadiah tu ikut citarasa dan nama penerima hadiah tu, dia punya connection dengan hadiah tu lain tau. Penerima akan lebih rasa dihargai sebab dia tahu pemberi memang BERUSAHA untuk beri dia hadiah tu. Memang hadiah tu khas untuk si penerima sorang je. Kalau setakat bagi ready stock design nanti sama dengan orang lain pulak so better buat personalized gifts, comfirm orang lain tak boleh tiru ekekeke.


2) Lebih tinggi nilai sentimentalnya

Satu hari nanti, bila hadiah tu dah no longer lawa or dalam erti kata lain dah kotor or calar sebab simpan lama sangat, mesti akan rasa sayang nak let go or buang. Sebab penerima tahu nilai sentimental yang ada pada barang tu memang tinggi sebab hadiah tu memang di customize kan khas untuk dia sorang je bukan untuk orang awam.


3) Boleh design ikut suka hati

Ni part paling best. Obviously semua design tu memang akan datang dari kita. Kita sendiri yang tahu design macam mana yang lebih fit dengan seseorang yang akan menerima hadiah tu. Pekerja design tu tak tahu and tak kenal pun siapa bakal penerima hadiah tu so dia akan design ikut citarasa dia je kalau kita tak request nak design macam mana.  


4) Sesuai untuk semua event


Disebabkan kita boleh customize design sendiri, so kita boleh design apa-apa yang bersesuaian untuk event jugak! Untuk wedding anniversary ke, birthday ke or untuk celebrate any precious moment dalam hidup korang yang korang rasa patut diabadikan dalam bentuk material selain daripada kepingan gambar.


5) Boleh ikut budget sendiri

Di printcious.com , korang boleh pilih nak customize hadiah korang mengikut budget korang. Kalau kat tempat lain memang susah nak cari company yang buat personalized gift dengan material yang berkualiti tinggi dan harga yang affordable.


Tambahan pula, sekarang printcious tengah buat sale bersempena dengan ThanksGiving Day dan printcious nak hadiahkan korang diskaun sebanyak 30%! Promo ni berakhir pada 25 Disember 2017 so baik korang cepat. Hadiahkan orang tersayang anda dengan hadiah yang sangat special daripada printcious :)


Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart


2 comments:

  1. puas hati kalau dapat gift macam ni

    ReplyDelete
  2. wow..banyak jugak diskaun yang Printcious berikan tu. bolehlah cari hadiah kat situ nanti

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete