27 April 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!



Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed 

Sebab saya nak link blog saya ada di merata-rata dunia. H A H A H A. (gelak sikit)


tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

At first syed sendiri yang mempopularkan blognya sendiri hahaha selama ni tak tau pun kewujudan makhluk ni. tapi tu ah syed en rajin komen blog orang so rasa tak sampai hati pulak tak follow blog brader ni hewhew. walaupun blog dia masih baru tapi pageviews dia dah berkepuk-kepuk naik nak terbeliak woo tengok nanges aku tepi tangga. blog aku pun kalah. entry dia pun banyak best-best + kelakar harommm! and last but not least, design blog sangat lawa walaupun syed ni lelaki (biasanya blog lelaki bersepah mcm bilik dia) kan (?) #janganbash


harap syed jatuh cinta dengan entry aku ni huhu...

2 comments:

  1. hahahaha "selama ni tak tau pun kewujudan makhluk ini" fine fine! nasib baik lah sudi nak follow dan join segmen seorang syed ni.

    Lelaki bilik bersepah? hahahahahahaha kemas okay bilik syed. Apa-apa pun thanks for joining Sarah! All the best :D

    ReplyDelete